Hervanta
Tampereen Hervanta, teekkarit, Mikontalo ja TTY. Sanat eivät riitä kuvailemaan yhtä Suomen kuuluisimmista lähiöistä.
mikontalo1

401 Mikontalo

Insinöörinkatu 60, 33720 TampereNopeasti saatavaYksiötPerheasunnotSoluasunnot

Legendaarinen Mikontalo, aikoinaan pohjoismaiden suurin asuinrakennus, edelleen Hervannan maamerkki ja TOASin ylpeydenaihe. Vuosina 2008-09 tehty peruskorjaus toi Mikontalon uudelle vuosituhannelle komeasti.

Tutustu kohteeseen
wainolat

410 - 412 Wäinölät

Opiskelijankatu 4, 33720 TampereYksiötPerheasunnotSoluasunnot

Hervannan ensimmäiset TOAS-kohteet, joiden rakentaminen alkoi vuonna 1974. Aiemmin omaperäisesti nimetyt Hervanta 1, -2 ja -3 ovat laajemman Hervannan rakentamisen jälkeen saaneet omaleimaisen Wäinölä -nimen ja ovatkin vuosien saatossa nähneet yhtä ja toista.

Tutustu kohteeseen
paawola3

420 Paawola

Orivedenkatu 8, 33720 TampereNopeasti saatavaPerheasunnotSoluasunnot

Perinteikäs ja soluasunnoiltaan varsin suosittu Paawola on parhaillaan peruskorjauksessa, joka tapahtuu talo kerrallaan. Seuraavaksi peruskorjauksesta valmistuvat C- jaD-portaat tulevat asukkaiden käyttöön vuoden 2014 alusta.

Tutustu kohteeseen
erkkila1

430 Erkkilä

Näyttelijänkatu 19, 33720 TampereNopeasti saatavaPerheasunnotSoluasunnot

Hervannan lenkkipolkujen ja puistomaiden maisemien syleilyssä viihtyvä Erkkilä on kaukana kaupungin hektisistä ruuhkista ja melusta. Ja hyvä niin. Lokakuussa 2014 alkavassa korjauksessa uusitaan asuntojen kylpyhuoneet ja muutetaan soluasunnot perheasunnoiksi.

Tutustu kohteeseen
tuulanhovi

440 Tuulanhovi

Vaajakatu 5, 33720 TampereNopeasti saatavaYksiötPerheasunnotSoluasunnot

Turvallisesti poliisikoulun vieressä sijaitseva Tuulanhovi on nopeasti saatavien soluasuntojen sekä suurten yksiöiden ja perheasuntojen tyyssija.

Tutustu kohteeseen
pianpytinki

450 Pianpytinki

Tutkijankatu 3, 33720 TampereYksiötPerheasunnot

TOASin uusin kohde Hervantaan, entisen Postipankin alueelle! Kohde valmistuu kahdessa osassa; ensimmäinen  talo valmistui marraskuun alussa 2013 ja toinen talo valmistuu 1.2.2014. (Pianpytingin läheisyydessä on käynnissä muita työmaita, jotka voivat aiheuttaa häiriötä.)

Tutustu kohteeseen
kanjoni

460 Kanjoni

Kanjoninkatu 17, 33720 TampereYksiötPerheasunnot

Parvekekorjauksella ulkonäköään parhaillaan kohentava Kanjoni on sopivasti sivussa Hervannan ytimesta, säilyttäen oman rauhallisuutensa ja antamalla muiden keikkua parrasvaloissa.

Tutustu kohteeseen
tekniikantornit1

470 Tekniikantornit

Tekniikankatu 10, 33720 TampereNopeasti saatavaYksiötSoluasunnot

Tämän lähemmäksi opinahjoa on vaikea päästä. Kirjaimellisesti kivenheiton päässä TTY:ltä oleva, kuudesta tornista koostuva Tekniikantornit sopii enemmän kuin täydellisesti teekkarille.

Tutustu kohteeseen
tieteentornit1

475 Tieteentornit

Tekniikankatu 16, 33720 TampereYksiötPerheasunnotSoluasunnot

Tässäpä kohde teekkarille, joka ei halua ostaa bussikorttia koulumatkaa varten. Kirjaimellisesti kivenheiton päässä TTY:ltä sijaitsevat Tieteentornit ovat luksusta ja näkymiä hakevan teekkarin ykkösvalinta!

Tutustu kohteeseen
veijonhovi

480 Veijonhovi

Insinöörinkatu 43, 33720 TampereYksiötPerheasunnotSoluasunnot

Kuinka kuvailla kohdetta, josta löytyy suuria soluhuoneita omalla vessalla, saunallisia perheasuntoja ja parvekkeet jokaisesta asunnosta? Erinomainen tulee ensimmäisenä mieleen.

Tutustu kohteeseen
karinkaari1

490 Karinkaari

Tumppi 3, 33720 TampereYksiötPerheasunnotSoluasunnot

Hervannan keskiössä sijaitseva Karinkaari kätkee rauhalliselle sisäpihalleen vehreän yhteisalueen sekä erillisen luhtitalon. Jos Karinkaarta pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi se todennäköisesti "pirteä".

Tutustu kohteeseen
veikkolat

495-496 Veikkola 1-2

Insinöörinkatu 84, 33720 TampereYksiötPerheasunnot

Veikkolat sisältävät mukavan määrän järkevän hintaisia ja kokoisia asuntoja. Asuntojen järkevät pohjaratkaisut ja valkoiset seinät ovat yksinkertaista ja kursailematonta asumista parhaimmillaan.

Tutustu kohteeseen

Erkkilä lisätiedot

TOASnet: Kyllä
Kaapelitelevisio: Kyllä
Pesula: Kyllä
Sauna: Kyllä
Kerhotila: Kyllä
Varastotilat: Kyllä
Autopaikka: Kyllä
Parkkihalli: Ei
Parveke: Kyllä
Leikkikenttä: Kyllä
Grilli: Kyllä
Lemmikit: Ei soluissa. Salittu perheasunnoissa.
Kuntosali: Ei
Hissi: Ei
Energialuokka: D (kts. energiatodistus)
Erityistä: Rauhallinen kohde Hervannan lenkkipolkujen läheisyydessä, poissa keskustan ruuhkista ja metelistä. Kohteen pieniin perheasuntoihin voi hakea myös yksin. Kohteen asuntojen kylpyhuoneet korjataan ja soluasunnot muutetaan perheasunnoiksi lokakuussa 2014 alkavassa korjauksessa. Korjausten arvioitu kestäminen noin 2 kuukautta per asunto.